Főprofilunk: Ablakmosás

Milyen esetekben végeztessem alpinistákkal az ablakmosást és egyéb homlokzati és tetőn végzendő munkákat?



ablakmosás2


Mit csinálnak az ipari alpinisták?


Speciális és sok esetben kreatív megoldásokat igénylő szakma a miénk. Vállalkozunk olyan feladatok elvégzésére, amelyeket csak a mi szaktudásunkkal és gyakorlatunkkal lehet biztonságosan és veszélytelenül kivitelezni, ehhez magabiztosságot ad gyermekkorunkból hozott hegymászói/barlangászi kötéltechnikai tapasztalatunk és tökéletes szakmai felkészültségünk. Pontosan ismerjük az általunk alkalmazott eszközök tulajdonságait, korlátait és lehetőségeinket.


Valószínűleg járt már túrafelszereléseket forgalmazó kereskedésben, és elámult az eszközök, kötelek, karabinerek, csigák sokféleségén. Sajnos sokan hiszik, hogy felkészültség nélkül is végezhető ez a munka. Sok esetben az épület tervezésekor kimarad, hogy az elkészült épület homlokzatát hogyan fogja a tulajdonos tisztán tartani, ezért alkalmanként hiányoznak a megfelelő rögzítési pontok a kötélből dolgozók számára. Ilyen esetben nagy rutinra van szükség és megfelelő helyzetfelismerésre, amelyet csak a sok éves rutin és tökéletes szakismeret biztosíthat. Cégünk nagy tapasztalattal rendelkező kollégákkal dolgozik, akik az építőipar minden területén megállják a helyüket. Kiválóan ismerjük az épületeken előforduló alpinmunkával megoldható feladatokat és az azok elvégzéséhez szükséges szakértelemmel rendelkezünk. Gondosan megválogatott, magas minőségű szerszámaink megfelelnek a legnehezebb fúrások, bontási vagy építési munkák ellátásához.


A költségcsökkentés és optimalizálás korában sem szabad megfeledkeznünk a cég tulajdonában álló épületek külsejéről, arról a benyomásról, amelyet ez az üzletfeleinkben kelt. Milyen képet ad egy cégről az elhanyagolt, koszos homlokzat? Mennyivel jobban fest egy tiszta felület, amely a megfelelő reklámtáblák/molinók felhelyezésére is lehetőséget biztosít? Az alpin technikával végzett munka különleges és egyedülálló, az ablakmosás évente több alkalommal eredményes, kellemes környezetet biztosít az ott dolgozóknak, és egy gondos, figyelmes tulajdonosról tesz tanúbizonyságot a partnerek/bérlők felé.



ablakmosás1

 

 

webmester